Celostna delavnica za zdrav življenjski slog

Udeležence delavnice je najprej pozdravil predsednik društva Viktor Zupančič.

Častna gostja na delavnici je bila Jasmina Kandorfer, producentka in voditeljica oddaje Klepet ob kavi. Njena prijaznost, nasmeh in pozitivizem so nas napolnili z energijo. Še posebej pozorno smo poslušali njene nasvete o hvaležnosti. Hvaležni smo tudi za njeni donaciji – vodo in knjižico Hvaležnica.

Več o Jasmini in oddaji pa na Klepet ob kavi

Gorska smola Mumyo je vedno bolj znana in uporabljena tudi v Sloveniji. O številnih pozitivnih učinkih tega prehranskega dopolnila je zelo nazorno govorila Metka.

Več o tem pa na Mumyo Slovenia

Na koncu smo poskrbeli tudi za lačna usta udeležencev. Za namaze je poskrbel Karim iz Arabske kuhinje v Ljubljani, solati sta bili pripravljeni doma, ostalo pa kupljeno v trgovini.

Za vse odgovore na naša vprašanja o zdravem načinu prehranjevanja, zdravem življenjskem slogu in zdravju na splošno je poskrbela Alja Dimic, certificirana prehranska svetovalka in lastnica Holističnega centra v Ljubljani. Vprašanj kar ni in ni zmanjkalo.

Več o Alji in njenem centru pa na Holistic center

Druga skupina udeležencev, recimo jim pasivni, pa so se sprehodili do Ekološke trgovine Kalček. Tam jih je sprejela Heda, ki je spregovorila nekaj besed o poslanstvu Kalčka in vsakemu izmed njih podarila jabolko ter popust pri nakupu.

Več o trgovini pa na Trgovina Kalček

Udeleženci so se nato razdelili v dve skupini. Aktivni so se preoblekli in se udeležili Core vadbe s trenerko Sanjo. Na koncu so bili zadovoljno zadihani.

Več o sami vadbi pa na: MaxxFIT

Za kulturne vložke na delavnici je poskrbela Tanja Klančnik, študentka Konservatorija glasbe v Celovcu, Avstrija. Njene citre so bile balzam za nase ušesne “brbončice”.

O koristnosti eteričnih olj za zdravje in dobro počutje nas je seznanila Andreja Zelnik. Zelo prijetno je bilo vonjati testerje sivke, čajevca in ostalih vonjev ter mešanice eteričnih olj uporabnih za “domačo lekarno”.

0 comments on “Celostna delavnica za zdrav življenjski slogAdd yours →