Jesenska delavnica za zdrav življenjski slog

Sobotna delavnica za zdrav življenjski slog je uspela. Zahvala gre vam udeležencem in nastopajočim, še posebej hvala pa častnemu gostu Simonu Hočevarju, ki si je kljub natrpanemu urniku vzel čas za nas. Simon je dobitnik 28 kolajn z največjih tekmovanj in se še vedno uspešno kosa z 20 let mlajšimi športniki. Simon je lahko nas vzor, navdih, motivacija. Hvala vsem in vsakemu posebej. Se vidimo na našem naslednjem dogodku.

Prvo uro nas je informirala dr. Irena Kranjc. Irena se je prijazno ponudila, da zastopa Holistic Center iz Ljubljane v odsotnosti naše Alja Dimic. Njeno znanje in izkušnje s področja uradne in alternativne medicine smo izkoristili z vprašanji. Koristna debata se je razvila tudi o prehranskih dopolnilih in o diagnostiki z aparatom Sensitiv imago.

Drugo uro smo tapkali s Katja Logar Nadižar. Katja nam je predstavila EFT tehniko za ravnovesje v telesu in samopomoč. In ja, nismo samo poslušali, ampak smo tudi dejansko tapkali. Znanje smo pridobili, za prakso pa smo sedaj odgovorni sami.

Tretjo uro nas je razsvetlil Miran Irenej. Miran nam je predstavil svojo unikatno River kirovadbo. Upam si trditi, da je to vadba prihodnosti. Skozi praktične primere nam je pokazal pravilno in nepravilno držo, hojo, gibanje. S tem namreč lahko delno ali v celoti preprečimo določene težave, bolečine, bolezni.

V zadnji uri naše delavnice se nam je pridružila Maja Jeereb iz Centra Moje Zdravje in trgovine Super hrana. Maja je poskrbela za razvajanje naših brbončic z degustacijo presnih granol Live Granola in rastlinskimi beljakovinami Sunwarrior. Verjemite, zelo zdravo, okusno in hranljivo je bilo.

V družabnem delu smo delili šopke, se pogovarjali, izmenjavali izkušnje in seveda degustirali tudi zdravo hrano, ki jo je v imenu društva pripravila Nina Zupančič Ex Gramič. Naše želodčke smo napolnili s tuninim namazom, čičerikinim namazom, solato iz ajdove kaše z zelenjavo in feta sirom ter solate iz zelene leče z zelenjavo in orehi.

0 comments on “Jesenska delavnica za zdrav življenjski slogAdd yours →