Veliki LCHF dogodek z Anito Šupe

Člane Društva Diaslog vljudno vabim na Veliki LCHF dogodek. LCHF pomeni low carb high fat, torej malo ogljikovih hidratov, veliko (zdravih) maščob. Ta način prehranjevanja je v porastu, saj je v praksi veliko pozitivnih izkušenj (uspešno hujšanje, boljše počutje, več energije, izboljšanje zdravstvenega stanja itn.). Na ta dogodek prvič v Slovenijo pride tudi gospa Anita Šupe iz tujine, avtorica najboljše knjige s tega področja.

Veliki LCHF dogodek z Anito Šupe v organizaciji Društva Diaslog in podjetja NOWorries s.p. je za nami. Hvala vsem udeležencem, še posebej pa Alja Petric za čudovito pesem, Anita Šupe za koristne informacije, Martina Kotnik za osebno izkušnjo, Marjetka Šibelja za športno raziskovalni vložek, Tina Potisk in Pajsbrezobresti za dobrote in izdelke, Saneli Ajkič iz Založbe ARA za knjige in revije ter soprogi Nina Zupančič Ex Gramič za vso pomoč pri organizaciji in pripravi hrane.
Udeležencem hvala tudi za Feed Back oziroma oceno dogodka 9.7

0 comments on “Veliki LCHF dogodek z Anito ŠupeAdd yours →